Makkaroita maailmalta

Johnny Acton ja Nick Sandler: Makkaroita maailmalta

Makkara! Lenkki, nakki, rasvakaapeli, lapinporkkana! Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Espanjassa se on chorizo, Italiassa salami, Saksassa wursti ja ranskassa toulousenmakkara. Jopa kalasta tai kasviksista voi tehdä vähän määritelmää löysäämällä makkaroita. Makkaraa syödään lähes kaikkialla maailmassa, ja kaikilla ruokakulttuureilla on jotain oma... Lue koko vinkki »

Greg Whyte: Kuntouimarin käsikirja

Kuntouimarin käsikirja on nimensä mukaisesti tarkoitettu uintia harrastaville opaskirjaksi. Kirjaan on koottu yleisten vinkkien lisäksi tavallisimpien uintityylien tekniikkaa ja uintiohjelmat eritasoisille uimareille. Mukana on myös kuivalla maalla tehtäviä uimarille sopivia venyttely-, lihaskunto- ja kuntosaliharjoituksia. Itse pidin erityisesti n... Lue koko vinkki »