Perinteinen voileipäkakku kruunaa usein juhlapöydän komean täytekakun lisäksi. Markku Kopran ja Sari Tammikarin herkullisilla kuvilla kuvitettu Voileipäkakkukirja nostaa voileipäkakun täysin uudelle levelille. Vaikka perinteinenkin on usein hyvä, tämän kirjan ohjeilla voit tehdä voileipäkakuistasi vieläkin hienompia ja maistuvampia.
Kirjan alussa kerrotaan kattavasti leivästä, täytteistä, erikoisruokavaliosta sekä kakun kokoamisesta. Ohjeita löytyy muutamaan leipään, esimerkiksi vehnäleipään ja pyöreään rouheleipään.
Kirja neuvoo myös miten tehdä itse majoneesi tai vaikkapa tomaattimarmeladi. Kirjan ohjeet on jaettu kala-, kasvis- ja lihaosioihin. Eniten ohjeita löytyy lihallisiin kakkuihin, mutta herkulliselta kuulostaa ja näyttää myös kalaosion sushikakku tai graavisiikakakku. Kasvispuolelta löytyy ohjeita muiden muassa mangosalsakakkuun, viikunabrieleivoksiin tai vähän tutumpaan kreikkalaiseen fetakakkuun. Lihapuolella löytyy myös vähän tutumpaa kinkku-basilikakakkua savukylkikakun ja surf & turf -kakkujen lisäksi. Ohjeet ovat selkeitä yhden aukeaman kokoisia ja kuvat ovat taitavasti otettuja ja saavat veden kielelle herkästi.
Tästä erinomainen opus keittokirjojen kaveriksi.