Riittämättömyys on ilmiö, joka on kietoutunut voimakkaasti niin nykyihmisen arkeen kuin työelämäänkin ja riittämättömyydestä on runsaasti kirjallisuutta erilaisista näkökulmista. Riittävän hyvä tuo yhden näkymyksen self help -kirjallisuuteen riittämättömyydestä. Aurora Airaskorven kirja kumpuaa kirjoittajan omista henkilökohtaisista riittämättömyyden kokemuksista sekä taustakirjallisuudesta ja -tilastoista. Näiden avulla Airaskorpi pyrkii luomaan kuvan riittämättömyydestä laajempana ilmiönä ja tarjoamaan konkreettisia näkökulmia ilmiöön ja erityisesti naisten kokemaan riittämättömyyteen niin elämässä yleisesti kuin erityisesti työpaikoilla.
Riittämättömyyttä käydään läpi ensin kuvaamalla itse ilmiötä ja sitä, mitä riittämättömyys on ja mitä siitä seuraa. Aihetta käsitellään yleisesti ilmiönä ja toisaalta sitä sidotaan työn tekoon ja työpaikoille. Naisten näkökulmaa nostetaan erityisesti esiin lyhyillä kommenteilla työelämässä menestyneiden suomalaisten naisten kokemasta riittämättömyydestä. Kirjassa käydään myös läpi sitä, miten meistä jokaisen pitää riittää itsellemme ja toisaalta auttaa myös muita ympärillämme olevia riittämään. Lukujen alaotsikot ovat iskeviä (Määritä menestys, Sulje silmät, Myönnä, että sinäkin olet urpo ja Vajavainen) ja tavoitteena on selkeästi ohjata lukija käymään läpi oma riittämättömyys kohta kohdalta kirjan sisältöön verraten, vaikka suoranaista mallia riittämättömyyden taltuttamiseen kirja ei lukijalle tarjoakaan.
Aurora Airaskorpi onnistuu riittämättömyyden ilmiön yleisessä esittelyssä hyvin, vaikka keskittyminen vahvasti naisten näkökulmaan tuntuu paikoin varsin keinotekoiselta; riittämättömyys on kuitenkin nyky-yhteiskunnan ongelma sukupuoleen katsomatta, eikä riittämättömyyden sukupuolittaminen näin vahvasti ole tarpeen. Tutkimustenkin mukaan kaikki kokevat kasvavaa riittämättömyyttä sukupuoleen katsomatta. Pidin myös siitä, että kirjassa ei esitellä yhtä oikeaa mallia taklata työelämän riittämättömyys vaan kirjassa tuodaan esiin näkökulmia taustakirjallisuuteen tukeutuen ja lukija saa itse valita omaan tilaansa sopivat näkökulmat ja työstää niitä.