Hotelli- ja ravintolamuseo on julkaissut herkullisen kattauksen, jossa on kahdeksaa lajia nautittavaa:
- Tuija Välipakka kertoo tarinassaan Lentävä kalakukko siitä, miten Marilynin lapsettomuus loppuisi, kun hän vain saisi ihan oikeaa kalakukkoa.
- Virpi Hämeen-Anttilan Auki vain kesäisin vie lukijansa nostalgiseen 1920-luvun Kappeliin.
- Miki Liukkonen paneutuu neurootikkoihin kertomalla Kaksi esimerkkiä keittokirjasta neurootikoille.
- Johanna Sinisalolla on päähenkilönä ihan joku muu kuin ihminen; Ruokapöydän ilot.
- Hannu Väisänen vie meidät Marseilleen kertomuksessaan Maailman ohuin liemi.
- Erkka Mykkäsellä on kirje kahvilan pitäjälle: Hyvä rouva Berg.
- Jukka Pekka Koskinen viihdyttää ihanalla jutulla Alman kuppila.
- Leena Parkkisella on jälkiruuaksi Pussillinen marenkeja.
Jokainen maistui omalla tavallaan erittäin herkulliselle. Hyvää lukuruokahalua!