Nyt on tehty leipomisesta helppoa! Helppouden lisäksi plussaa näissä on ehdottomasti koko. Eipähän tule liikaa herkuteltua, kun syötävänä on vain yksi mukillinen herkkukakkua.
Mukikakku kannattaa syödä heti! (Siis heti kun se ei enää polta suuta!) Leivonnainen joka on valmistettu mikroaaltouunissa kuivuu nopeasti, eikä sitä ole tarkoitettu säilytettäväksi.
Yhdysvalloista kotoisin olevat mukikakut ovat leivonnaisia, jotka valmistetaan mikrossa normaalissa mukissa.
Kirjan alussa on ohjeet kuinka onnistua. 32 erilaista ohjetta sisältävä kirja neuvoo alusta loppuun mukikakun valmistuksessa. Alkupuolella kirjaa on myös kerrottu muun muassa kuorruteista ja koristeita. Ohjeita löytyy muun muassa kinuskimukikakkuun, tiikerimukikakkuun ja suklaakookosmukikakkuun.
Tämä on mukava tapa leipoa, jos makeannälkä yllättää!