Katja Jalkanen ja Aino-Maria Savolainen: Linnasta humisevalle harjulle : 50 parasta kirjaa

Linnasta humisevalle harjulle

Linnasta humisevalle harjulle kattaa 50 kirjan verran tarinaa. Suosikkikirjoja kaikki. Jokaisesta kirjasta on kerrottu, millainen se on ja tietysti siitä, kuka sen on kirjoittanut ja vähän taustoja.

Kirjaa lukee mielellään, koska sitä voi lukea pikku pätkissä. Jokainen kirja on esitelty niin, että heti tekisi mieli lukea se, huolimatta siitä, että on sen jo joskus lukenut. Kirjoihin mahtuu niin klassikkoja, Finlandia-palkittuja kuin ihan tavallisia riviromaanejakin.

Teosta lukiessa oli kiva katsoa, montako kirjaa näistä olen jo lukenut. Kun tuli tuttu kirja vastaan, oli mielenkiintoista tietää, mitä siitä nyt kirjoitetaan ja samalla palauttaa mieleen se, mitä itse muistin.

Kun oli sellainen kirja kysessä, jota ei ollut lukenut, olisi siltä istumalta tehnyt mieli lähteä se jostakin hakemaan käsiinsä.

Tätä kirjaa voi lukea, jos ei tiedä, mitä lukisi. Olen ihan satavarma, että tästä on apua. Joku klassikkokin saattaa alkaa kiinnostaa.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kinin haastattelu. Kaikki vinkit »

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 321 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!