Juustokakku on yksi niistä herkuista, jonka osaan tehdä melkein silmät kiinni. Kun perusohje on helppo, siitä on hyvä lähteä muokkaamaan herkkua uusiin ulottuvuuksiin.
Kannattaa muistaa että juustokakku on hieman raskaampi jälkiruoka, joten kannattaa unohtaa kaloreiden laskeminen. Kirjassa on juustokakkuja uudella tyylillä, yhdistettynä toiseen perinnejälkiruokaan sekä leivonnaisiksi muokattuna. Koko kirja alkaa sillä perinteisellä ja yksinkertaisimmilla juustokakulla. Kirjassa on kakkuja, joissa käytetään liivatetta ja sellaisia joissa käytetään muun muassa kananmunaa. Itse en pidä liivatteesta joten hienoa, että reseptejä on monenlaisia.
Jotkut reseptit ovat yltiömäisen makeita ja jopa hieman hankalia kuten pikkuiset juustokakut toffeetäytteisillä popcorneilla. Itselleni löytöresepti oli key lime -juustokakun ohje. Ja eikun leipomaan.