Vuoden kolmas uudelleenjulkaistu Blueberry-kokoelma sisältää albumit Rautahepo, Teräskäsi ja Siouxien jäljillä. Järjestyslukemaltaan nämä ovat numerot seitsemästä yhdeksään. Sarjaan tutustumattomille tämä on hyvä paikka hypätä sarjan pariin, sillä nämä ovat kolme ensimmäistä Liken suomeksi julkaisemaa Blueberry-albumia.
Blueberry on Yhdysvaltain ratsuväen sotilas, joka sarjan aluksi on hyveellinen hulttio. Hahmojako sarjassa on selvä; Blueberry on ongelmien ratkoja, hänen apureissaan on aikamoisia toheloita ja pahikset tunnistaa jo ulkonäöstä. Muussa yhteydessä moinen ärsyttäisi, mutta tässä sitä ei turhia mieti.
Edellisessä juoniarkissa Blueberry sai lopetettua väärinkäsityksistä ja juonitteluista käynnistyneen apassisodan. Rautahevossa keskipisteessä on Yhdysvaltojen lävitse rakennettava rautatie. Rataa ovat rakentamassa kaksi yritystä, Central Pacific ja Union Pacific, toinen länsirannikolta ja toinen idästä. Yhteisymmärryksessä yritykset eivät ole asialla, sillä heidän välillään on tiukka kilpailu: enemmän rataa rakentaneelle on luvassa valtiolta muhkeat edut. Tämä kilpailutilanne ajaa yritykset toistensa kimppuun ja niiden väliseen ristituleen jäävät myös alkuperäiskansojen edustajat. Näiden maat, elämäntavat ja henget jäävät junakiskojen alle. Uuden intiaanisodan pelossa Union Pacific lähettää hakemaan paikalle Blueberryn. Hän joutuu välikohtaukseen jo matkalla paikalle, ja huomaa pian, että jälleen on kytemässä sodan ainekset.
Blueberry käsittelee intiaanikysymystä kohtuullisen kunnialla. Esimerkiksi yksi hahmoista uskaltaa sanoa ääneen sen, että intiaanien maat vietiin. Se on jotain, mitä tuon aikakauden westernit eivät uskalla sanoa. En tiedä johtuuko suoruus siitä, että kyseessä on eurooppalainen sarjakuva, mutta varsinkin Teräskädessä on kevyt seikkailuhenki kaukana. Tutustumisen arvoinen teos, jos westernit kiinnostavat.